God Jul och Gott Nytt År!

God Jul och Gott Nytt År!

Under 2018 har vi fått förtroendet att leverera Enkelrum till alltifrån sydligaste Skåne till nordligaste Norge. Vi har dessutom levererat vårt allra första müslihus, ett just det, Enkelrum för müsliproduktion. Så nu vill vi passa på att tacka våra kunder för att ni ger oss chansen att jobba med det vi brinner för – att få hjälpa till att förverkliga era stora drömmar i våra små hus! 

Tak över huvudet är något som ligger Enkelrum extra varmt om hjärtat. I år skänker vi därför vår julgåva till Stockholms Stadsmission som stöd i deras viktiga arbete att hjälpa och stötta familjer som lever i hemlöshet.

Bild från Stockholms Stadsmission

Gåvorna används för att hjälpa och lindra den utsatthet som hemlöshet innebär, genom att familjer erbjuds;

  • matcheckar
  • stöd i kontakt med myndigheter
  • ekonomisk rådgivning och stöd
  • samtalsstöd
  • aktiviteter och kollo under loven
  • öppen verksamhet, såsom läxläsning och matlagningskvällar.

I juletid när känslan av utanförskap riskerar att bli extra stark för bostadslösa familjer, anordnar Stockholms Stadsmission även julfirande med julmat, tomte och dans runt granen. Och barnen får ta emot julklappar. Läs mer om hur Stockholms Stadsmission stödjer familjer i hemlöshet, och hur du kan hjälpa till att ge barnen en bättre jul.

Nu stänger våra snickerier i Stockholm och Göteborg ner för julledighet. Men på kontoret fortsätter aktiviteten som vanligt och du är varmt välkomna att kontakta oss för att sätta igång diskussionen kring ditt Enkelrum inför 2019.

 God Jul och Gott Nytt År!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Läs fler inlägg