E34
 

I ett Enkelrum E34 Komplett kan du bo så länge du behagar. Det är ett kompakt minihus som utan problem fungerar som ett självförsörjande hushåll med alla grundläggande funktioner på plats. E34 i dess kompletta utförande har välutrustat kök och badrum, och kan med fördel användas som fritidshus eller uthyrningsstuga för året runt-användning. Eller varför inte följa drömmen om att bo enkelt i ett nedskalat boende som inte utelämnar några bekvämligheter. E34 Komplett följer samma goda design som våra övriga Enkelrum med fina detaljer och material av hög kvalitet. Huset levereras nyckelfärdigt till din tomt, och du kan flytta in direkt. Vi hjälper dig gärna att kolla på tillgängligheten för just din leveransplats. E34 Komplett har förutom basutförandets alla detaljer, vitmålade väggar invändigt och golv som har behandlats med golvvax i svart, vitt eller natur. Ekparkett finns som alternativ och kan kombineras med golvvärme. I det generöst utrustade köket finns diskmaskin, kyl och frysfack, spishäll, diskho och gott om förvaring. Badrummet i sitt kompletta utförande innehåller toalett, handfat, spegel, dusch, varmvattenberedare och fuktreglerande PAX-fläkt. För en skräddarsydd lösning, tveka inte att kontakta oss.

 • Färdigmonterat och isolerat i väggar, tak och golv. Fönsterbleck och övriga plåtdetaljer i underhållsfri aluzink.
 • Komplett kök med kyl och frys, diskmaskin och spishäll.
 • Komplett badrum med dusch, toalett och handfat.
 • Färdigmålat utvändigt.
 • Elinstallation, eluttag, belysning med infällda downlights in- och utvändigt.
 • Massivt vaxat furugolv 25×135 alt. ekparkett. Vita innerväggar och tak i liggande finsågad träpanel. Listfritt invändigt.
 • Kvalitetsfönster från Traryd i 3-glas isolerglas.
 • Går att få som variant fritidshus eller variant tillgänglighetsanpassad.
630 000 SEK inkl. moms

Enkelrum E34 ger dig ett nyckelfärdigt fritidshus som är isolerat nog för att bo i året om och stort nog för att inrymma det mesta och de flesta du bryr dig om. Husen fungerar som självförsörjande fritidshus, bostadshus eller sommarboenden och inreds enkelt med kök, badrum och ett eller två sovrum. Med samma genomtänkta funktionalitet som våra övriga Enkelrum ger E34 dig maximalt med yta på ett plan. För att inte tumma på enkelheten är husets storlek anpassad för en levereras med kranbil, eller trailer och mobilkran, direkt hem till dig. Husets bredd ställer lite högre krav på framkomligheten på vägar och förutsättningar i mark, men vi hjälper dig gärna att utreda tillgängligheten på din tänkta leveransplats. Fritidshus E34 kommer nyckelfärdigt till din tomt. Du kan flytta in direkt. Enkelrum E34 är vinterbonat och levereras med komplett elinstallation och belysning i form av infällda dimmersstyrda downlights både invändigt och utvändigt. Ljusinsläpp ges från alla väderstreck genom treglasfönster med ramar i vitmålat trä från Traryd. Välj själv om du önskar att träfasaden målas i svart, vit, faluröd, eller egen specialkulör. Eller varför inte byta ut fasadbeklädnaden till lärkträ. Dropplister och vattenavrinning är i underhållsfri aluzink och yttertaket i klassisk takpapp. Aluzinktak finns som tillval. Innerväggar är i liggande finsågad träpanel och golv i massiv 25 mm fur. Önskar du anpassa planlösningen efter egna behov, hjälper vi dig gärna med detta.

 • Färdigmonterat och isolerat i väggar, tak och golv. Fönsterbleck och övriga plåtdetaljer i underhållsfri aluzink.
 • Färdigmålat utvändigt.
 • Elinstallation, eluttag, belysning med infällda downlights in- och utvändigt.
 • Massivt furugolv 25×135. Väggar och tak invändigt utfört med liggande finsågad träpanel. Listfritt invändigt.
 • Kvalitetsfönster från Traryd i 3-glas isolerglas.
460 000 SEK inkl. moms

Byggfakta: Yttermått Bredd x Djup: 9,00 × 4,00 m Högsta yttre takhöjd: 3,30 m. Vikt: Bas ca. 5 200 kg, komplett 5 700 kg.

Golv: 45×195 mm regel med undersida av målad råspont eller målad osb, isolering, fuktspärr och golvtiljor i massiv 25 ×135 mm furu alt. ekparkett.

Vägg: 45×145 mm regel med isolering, fuktspärr och vindduk. Invändig klädsel,  liggande finsågad rå-spontad träpanel. Utvändig klädsel, stående spontad träpanel i furu på läkt. Som tillval finns bland annat lärkträ. Andra alternativ offereras separat.

Tak: 45×195 mm regel med isolering, fuktspärr. Innertak liggande fin sågad -träpanel. Yttertak råspont underlagspapp och ytpapp. Alu-zink tak finns som tillval och offereras separat. Luftad takkonstruktion.

Isolering: Väggar: PIR & mineralull. Golv och tak: mineralull. 

Vattenavrinning: Hängränna och dropplister i underhållsfri aluzink.

Fönster: Kvalitetsfönster från Traryd. Frontglasparti med 2 fasta fönster och 1 öppningsbar fönsterdörr, 1 fast smalt stående fönster på kortsidan: utförda i härdat säkerhetsglas, 3 öppningsbara vädringsfönster – alla fönster och dörrar utfört i  3-glas isolerglas med vitmålade karmar.

El: Belysning inne: 3 LED-downlights med Dimmer. Belysning ute: 4 LED-downlights med Dimmer. 6 dubbla eluttag invändigt. 1 dubbelt eluttag utvändigt. 2 eluttag för taklampa invändigt. 2 separata strömbrytare för taklampsuttag.  Elskåp med elcentral, 16A.

Målning: Träpanelen målar vi en gång innan montering, därefter målar vi huset med en sista slutmålning – detta för att undvika att det uppstår trärena ytor när träet torkar.

Listfritt invändigt: Övergångar mellan tak och vägg samt golv och vägg är precisionssågade så att lister inte behövs.