Serviceinriktad backoffice-medarbetare sökes!

 

Enkelrum AB är ett nytänkande småföretag som designar, säljer, marknadsför och projekterar småhus, däribland friggebodar, Attefallshus och fritidshus till den nordiska marknaden. Vi har en hög servicenivå och höga krav på våra produkter, som byggs av svenska råvaror lokalt i Sverige. Just nu söker vi en serviceinriktad backoffice-medarbetare med sinne för detaljer för ett vikariat på vårt spännande företag. Möjlighet till fast anställning finns.

På Enkelrum är det aldrig långt från idé till förverkligande och vi letar därför efter dig som både är en lagspelare och har förmågan att ta egna initiativ och se utvecklingsmöjligheter. Du kommer att arbeta inom flera av företagets funktioner på ett självgående sätt med arbetsuppgifter som bl.a. innefattar;

  • Kundregistrering, offertskrivning och fakturering
  • Leverantörsbetalningar och bokföring i affärssystem
  • Materialbeställning och inköp
  • Uppdateringar manualer, policys och utbildningsmaterial
  • Koordinera husleveranser till kund
  • Kontakt med kunder och kundsupport
  • Kundbearbetning via telefon
  • Utveckling och effektivisering av administrativa rutiner
  • Nyckelperson vid implementering av nytt affärssystem, från dagens Mamut Enterprise One till Pyramid (har du erfarenhet av dessa affärssystem är det meriterande)

Vi söker dig som har minst en gymnasieexamen inom ekonomi, tidigare erfarenhet av administration, kundrelationer samt gärna ekonomisk vidareutbildning. Det är viktigt att du uttrycker dig väl i tal och skrift, har goda kunskaper i engelska, Officepaketet samt vana att arbeta i affärssystem. Som person är du noggrann, lösningsorienterad och flexibel.

På Enkelrum kan vi erbjuda dig en utvecklande arbetsmiljö i ett härligt team, där dina dagar är ombytliga och där du blir en viktig del i såväl kundprojekt som den dagliga verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi tror att du som kommer att trivas hos oss tycker om ett arbete som innebär mycket kontakt med kollegor, kunder och leverantörer. Du tycker att det är lika kul att jobba frontoffice som backoffice!

Just nu har vi vårt kontor i Täby, men planerar att flytta till Norrmalm/Vasastan där vi kommer att skapa ett kontor och showroom för att ta Enkelrum till nya höjder. Vi letar efter dig som vill följa med på vår resa!

Varaktighet – Vikariat 1 år. Möjlighet till fast anställning efter vikariatet finns.

Tillträde – 30 september eller enligt överenskommelse

Arbetstid – Heltid

Lön – Fast månadslön

Kontaktperson – Amanda Johansson, 072-575 84 30, amanda.johansson@enkelrum.se

Sista ansökningsdag – 2019-09-01

Övrigt om ansökan – Maila in CV och personligt brev till amanda.johansson@enkelrum.se