Välj ditt hus från Enkelrum och få en Vauni eldstad på köpet!

Under Attefallsdagen 17 mars startar vi en unik kampanj där du får en designad eldkamin från Vauni på köpet!

Besök oss på Nybygget den 17 mars och ta del av erbjudandet!

Mellan 17 mars – 31 maj bjuder vi på en Vauni Globe Black eldstad vid köp av ett Enkelrum!

Vi värnar om det lokala och precis som Enkelrum, produceras Vauni i Sverige. Just den klotformade eldstaden Globe är Vaunis storsäljare och mest populära produkt! Både designen och storleken gör att den passar in alla tänkbara inredningsstilar och rum. Eftersom Vauni Globe är skorstensfri går den att flytta runt när det är dags för dig att möblera om. Eldstaden kan även placeras utomhus. Både flexibelt och fantastiskt snyggt! 

Fullständiga förutsättningar för att ta del av kampanjen presenteras 17 mars. Gäller vid köp av Enkelrum E25, E25 Loft, E30, E34 i komplett utförande och större modeller. Eldstaden som ingår i kampanjen är Cast Iron Liner Fristående låg fot Värde 24 900 SEK inkl. moms. Erbjudandet kan inte kombineras med andra kampanjer eller rabatter.

Ett Attefallshus som bas, komplett eller skräddarsydd efter dina behov!

Eldstaden som ingår i kampanjen är Cast Iron Liner Fristående låg fot Värde 24 900 SEK inkl. moms.

Både Enkelrum och Vauni produceras i Sverige.

Du får en Vauni Globe Cast Iron Liner Fristående låg fot när du väljer ditt Enkelrum!

Du kan välja ett paket från våra standardlösningar eller så tar vi fram en lösning skräddarsydd just för dig!

Vad du än söker finns det ett Enkelrum som passar dig!

Vi erbjuder paket och färdiga lösningar för bland annat bastu, poolhus, kontor, ateljé, kök eller badrum. De går utmärkt att kombinera med de flesta av våra modeller. Dessutom hjälper vi dig gärna att skapa en individuell lösning. På så vis kan du skapa din egen modell skräddarsydd för just dig. Vare sig du väljer någon av våra Attefallshus E20, E25 eller E25 Loft (eller någon av våra andra modeller) slipper du jobb med projektering, beställning av varor, frakt, montering och dragning av el, vatten och avlopp då ditt Enkelrum oberoende av storlek, levereras nyckelfärdigt, klart att användas året runt!