Kontor
 

Kristina jobbar som egenföretagare och har haft ett eget rum som kontor inne i villan.

–Med mindre barn har det sina fördelar att jobba hemma, men samtidigt så får man inte vara i fred på samma sätt, berättar Kristina, med tiden så kände jag ett större behov av att komma bort ifrån vardagen, fortsätter hon.

Valet föll på Enkelrum och efter diskussioner och utbyte av skisser blev det dags för beställning. Extra downlights, ett extra brett fönster på kortsidan och golv med svart hårdvax. En höstdag kom huset och det lyftes på plats med mobilkran. Veckan efter började det inredas och några dagar senare var det dags för inflyttning.

-Det är fantastiskt skönt att komma bort från huset och kunna gå in på sitt egna kontor där allt har sin plats. När dagen är slut så låser jag och går ”hem”, men flera gånger har det blivit lite sent då jag blir helt uppslukad av mitt arbete, berättar Kristina.

Det finns även skattemässiga fördelar att köpa ett Enkelrum flyttbart kontor i och med att det kan skrivas av som en inventarie. Kontakta oss så kan vi berätta mer.

  • Flyttbart kontor för företaget. Kan anpassas till kontor, demohus, eventstuga, försäljningskontor, butik.
  • Det kan finnas skattemässiga fördelar med att beställa ett Enkelrum på företaget. Kontakta oss så att vi kan berätta mer.