fritidshus och attefallshus

Möt våra partners.

Hos Enkelrum tror vi på att fler huvuden är bättre än ett, särskilt när det handlar om att skapa hem som är både mindre och bättre. Vi har därför samlat superhjältegänget av partners som delar vår kärlek för flexibilitet, enkelhet och kvalitet. Tillsammans revolutionerar vi den kompakta boendeupplevelsen, ett litet hus i taget.

minikok svart nordkoncept

Nordconcept

Äntligen! Minikök i modern och smart skandinavisk design. Med sina minimala 0,7 kvadratmeter golvyta och 117 centimeter bredd är de perfekta för det mindre boendet, kontoret eller gästhuset. Dessutom byggda av kvalitetsmaterial som gör dem enkla att flyttas och återanvändas.

> Mer om Nordconcept

Interior med njord innerdorr

Njord

Svensktillverkade, massiva innerdörrar med kärna av trä som inte bara höjer nivån på designen i små boendemiljöer utan också spelar en viktig funktion för ljuddämpning och isolering. Njords kvalitetsdörrar finns i olika färger och material vilket möjliggör anpassning för att matcha din livsstil och smak.

> Mer om Njord

Byggje väggsystem

Byggje

Byggje är ett flexibelt och smart väggsystem i trä som passar till alla rum och miljöer. Tillverkade med kärlek i grannlandet Norge. Skapa din egna kombination av plattor, pinnar, lådor och hyllor. Pinnen är drejad på ett helt unikt sätt så att den fäster mot bakplattan bara med en vridning! Finns i fler färger och utförande.

> Mer om Byggje

Gotain linne senap gardin

Gotain

Gör måttbeställda gardiner enkelt. Alla skräddarsydda för hand i egen ateljé i södra Sverige. Tror liksom oss inte att en storlek och standard passar alla- med ett noggrant utvalt sortiment, enkel upphängning och snabb leveranstid skräddarsyr de gardiner av olika slag på beställning till alla våra Enkelrum. 

> Mer om Gotain

svenskt hantverk

OrganoWood

För en underhållsfri fasad som genom svensk innovation, hållbart har producerats för att hålla länge utan minsta spår av farliga kemikalier.

> Mer om OrganoWood

orbital duschsystem

Orbital

Reducerar din vattenkonsumtion med 30% utan att kompromissa på komfort. Orbitals duschlösning renar och återcirkulerar vattnet
i din dusch så att du hela tiden får mycket
vatten i exakt rätt temperatur. Dessutom med högre vattentryck än en vanlig dusch – allt för att ge en upplevelse utöver det vanliga. En mer effektiv vattenanvändning, för att vårt vatten ska
räcka till alla, både idag och i framtiden. 

> Mer om Orbital

Harvest moon Luna

Harvest Moon

Genom innovation framför för tradition omdefinierar Luna, den vattenfria komposttoaletten från Harvest Moon, komfort och hållbarhet. Väljer du Luna får du inte bara en snygg designad och lättinstallerad toalettlösning, utan bidrar även till att spara upp till 35 000 liter dricksvatten årligen. Dessutom fångar Luna även kol och näringsämnen i mänskligt avfall för miljövänlig jordgödsling!

> Mer om Luna

elbilsvaruhuset ladda bilen

Elbilsvaruhuset

Tillsammans med Elbilsvaruhuset kan du med elbil leva lite bekvämare i ditt Enkelrum från start. Med en enkel process för att köpa och installera laddboxar och allt därtill, hjälper Elbilsvaruhuset dig med omställning till fossilfri körning för en framtid med utsläppsfria vägar.

> Mer om Elbilsvaruhuset

plockhugget

Plockhugget

Plockhugget är som en superhjälte för skogen!
Dem jobbar för hyggesfritt skogsbruk där skogsägaren avverkar färre men större träd och anpassar uttagen för naturlig återväxt. På detta sätt främjas biologisk
mångfald och långsiktig motståndskraft. Varje Enkelrum kommer med certifikat från Plockhugget för hyggesfri träråvara – vilket betyder att du också med ditt Enkelrum har varit med och bevarat skogens naturliga ekosystem och mångfald.

> Mer om Plockhugget

Woodio block toilet natural

Woodio

Ett finskt modernt designmärke, som förenar det bästa av nordisk designtradition med innovativ och hållbar biomaterialteknik. Deras banbrytande material, Woodio®, är en 100% vattentät massiv träkomposit som ersätter traditionell keramik på ett hållbart sätt. Välj din Woodiofavorit till ditt Enkelrums badrum eller kök. 

> Mer om Woodio

Thermowood fasadmaterial

Lunawood

Lunawood ger dig den lyxiga känslan av avskalat och vackert skandinaviskt trä, med en varm gyllenbrun ton med glow, eller naturligt grånande. Träet som används är certifierat råmaterial som modifierats på finska sågverk, naturligt med hjälp av ånga och värme. Tack vare nästan 80 års växttid i det tuffa nordiska klimatet är träet hårt nog att hålla, år efter år, och gör ditt Enkelrums fasadpanel till ett av dina mest ekologiska val. 

> Mer om Lunawood

Enkelrum Svenskafonster

Svenska Fönster

Svenska Fönsters historia sträcker sig tillbaka till 1900-talets första hälft, till små snickerier grundade av människor med känsla för genuint trähantverk. All tillverkning sker idag i Hälsingland, ett landskap med det finaste fönstervirket runt knuten. Där skapas fönster för vårt lands omväxlande väder, för
att du ska ha det skönt inomhus, och inte minst kunna minska ditt Enkelrums behov av uppvärmning på vintern och nedkylning på sommaren.

> Mer om Svenska Fönster

Bli inspirerad regelbundet >