fritidshus och attefallshus

Möt våra partners.

Hos Enkelrum tror vi på att fler huvuden är bättre än ett, särskilt när det handlar om att skapa hem som är både mindre och bättre. Vi har därför samlat superhjältegänget av partners som delar vår kärlek för flexibilitet, enkelhet och kvalitet. Tillsammans revolutionerar vi den kompakta boendeupplevelsen, ett litet hus i taget.

minikok svart nordkoncept

Nordconcept

Äntligen! Minikök i modern och smart skandinavisk design. Med sina minimala 0,7 kvadratmeter golvyta och 117 centimeter bredd är de perfekta för det mindre boendet, kontoret eller gästhuset. Dessutom byggda av kvalitetsmaterial som gör dem enkla att flyttas och återanvändas.

> Mer om Nordconcept

Interior med njord innerdorr

Njord

Svensktillverkade, massiva innerdörrar med kärna av trä som inte bara höjer nivån på designen i små boendemiljöer utan också spelar en viktig funktion för ljuddämpning och isolering. Njords kvalitetsdörrar finns i olika färger och material vilket möjliggör anpassning för att matcha din livsstil och smak.

> Mer om Njord

Byggje väggsystem

Byggje

Byggje är ett flexibelt och smart väggsystem i trä som passar till alla rum och miljöer. Tillverkade med kärlek i grannlandet Norge. Skapa din egna kombination av plattor, pinnar, lådor och hyllor. Pinnen är drejad på ett helt unikt sätt så att den fäster mot bakplattan bara med en vridning! Finns i fler färger och utförande.

> Mer om Byggje

Gotain linne senap gardin

Gotain

Gör måttbeställda gardiner enkelt. Alla skräddarsydda för hand i egen ateljé i södra Sverige. Tror liksom oss inte att en storlek och standard passar alla- med ett noggrant utvalt sortiment, enkel upphängning och snabb leveranstid skräddarsyr de gardiner av olika slag på beställning till alla våra Enkelrum. 

> Mer om Gotain

svenskt hantverk

OrganoWood

För en underhållsfri fasad som genom svensk innovation, hållbart har producerats för att hålla länge utan minsta spår av farliga kemikalier.

> Mer om OrganoWood

Woodio block toilet natural

Woodio

Ett finskt modernt designmärke, som förenar det bästa av nordisk designtradition med innovativ och hållbar biomaterialteknik. Deras banbrytande material, Woodio®, är en 100% vattentät massiv träkomposit som ersätter traditionell keramik på ett hållbart sätt. Välj din Woodiofavorit till ditt Enkelrums badrum eller kök. 

> Mer om Woodio

Harvest moon Luna

Harvest Moon

Genom innovation framför för tradition omdefinierar Luna, den vattenfria komposttoaletten från Harvest Moon, komfort och hållbarhet. Väljer du Luna får du inte bara en snygg designad och lättinstallerad toalettlösning, utan bidrar även till att spara upp till 35 000 liter dricksvatten årligen. Dessutom fångar Luna även kol och näringsämnen i mänskligt avfall för miljövänlig jordgödsling!

> Mer om Luna

elbilsvaruhuset ladda bilen

Elbilsvaruhuset

Tillsammans med Elbilsvaruhuset kan du med elbil leva lite bekvämare i ditt Enkelrum från start. Med en enkel process för att köpa och installera laddboxar och allt därtill, hjälper Elbilsvaruhuset dig med omställning till fossilfri körning för en framtid med utsläppsfria vägar.

> Mer om Elbilsvaruhuset

Bli inspirerad regelbundet >