E20
 

Enkelrum E20 Komplett är vårt mest förfinade nyckelfärdiga Attefallshus som inrymmer allt du behöver för boende. Det är en spännande lösning för dig som önskar utöka kvadratmetrarna snabbt och enkelt utan att bygga ut. Erbjud dina gäster alla bekvämligheter, eller utnyttja funktionerna som komplement till ditt fritidshus eller sommarstuga. Njut av den goda designen, fina detaljer och hållbara material. När du köper ditt Enkelrum behöver du inte lyfta ett finger. Attefallshuset levereras helt färdigt och lyfts på plats med hjälp av kranbil. Du kan flytta in direkt.

E20 Komplett ger dig allt som ingår i basutförandet och mycket därtill. I komplett utförande har E20 vitmålade innerväggar och vaxat furugolv i svart, vitt eller natur. Som alternativ finns golv i ekparkett, som med fördel kan kombineras med golvvärme. Kvadratmeterna är noga planerade med kök, badrum och allrum för att du ska slippa välja bort viktiga funktioner. I det fullt utrustade köket finns diskmaskin, kyl med frysfack, diskho, spishäll och skåp för förvaring. I det kompletta badrummet finns toalett, handfat, spegel, dusch, fuktstyrd PAX-fläkt och varmvattenberedare. Alla våra Enkelrum är unika, så önskar du justera innehållet i det kompletta utförandet hjälper vi dig gärna ta fram en personligt anpassad lösning.

 • Färdigmonterat och isolerat i väggar, tak och golv. Målat utvändigt. Fönsterbleck och övriga plåtdetaljer i underhållsfri aluzink.
 • Elinstallation, eluttag, belysning med infällda downlights in- och utvändigt.
 • Massivt vaxat furugolv 25×135 alt. ekparkett. Vita innerväggar och tak i liggande finsågad träpanel. Listfritt invändigt.
 • Kvalitetsfönster från Traryd i 3-glas isolerglas.
 • Komplett kök med kyl och frys, diskmaskin och spishäll.
 • Komplett badrum med dusch, toalett och handfat.
440 000 SEK inkl. moms

Med sin nätta design är E20 vårt mest förfinade Attefallshus på 20 kvm som levereras nyckelfärdigt direkt till din tomt. En spännande lösning för villa- och fritidshusägare som uppskattar god design, fina detaljer och hållbara material. Efter en godkänd bygganmälan kan E20 fungera som ett extra rum ute i trädgården där du och dina gäster kan vistas året om. De slimmade måtten ger en volym som snabbt värms upp och passar utmärkt som gäststuga, eller som ett mycket stilfullt bastuhus eller poolhus. Enkelrum ger begreppet snickarglädje en ny dimension. Leveransen sker med kranbil, och du själv kan luta dig tillbaka. Du får ett nyckelfärdigt och designat Enkelrum direkt till din tomt.

E20 är ett vinterbonat hus med ljusinsläpp från alla väderstreck. I originalutförande har huset treglasfönster från Traryd med vit träram. Huset har komplett elinstallation och dimmerstyrd belysning med infällda downlights ut- och invändigt. Träfasaden är målad i svart, vit, faluröd, eller en egenvald specialfärg. Som tillval finns fasadbeklädnad i lärkträ. Vattenavrinning och dropplister är i underhållsfri aluzink. Yttertaket är i traditionellt takpapp, och går som tillval att få som handvalmat aluzinktak eller sedumtak. Golvet är i massiv fur och innerväggarna i finsågad liggande träpanel. Varje Enkelrum är unikt, och vi hjälper dig gärna att skräddarsy ditt Attefallshus.

 • Färdigmonterat och isolerat i väggar, tak och golv.
 • Kvalitetsfönster från Traryd i 3-glas isolerglas.
 • Elinstallation, eluttag, belysning med infällda downlights in- och utvändigt.
 • Färdigmålat utvändigt.
 • Från 2 juli 2014 krävs endast godkänd bygganmälan för att sätta upp E20.
285 000 SEK inkl. moms

Konstruktionfakta

Byggfakta: Yttermått Bredd x Djup: 6,85 × 3,10 m. Högsta yttre takhöjd: 2,80 m. Vikt: Bas ca. 3 000 kg, komplett 4 000 kg. 

Golv: 45×170 mm regel med undersida av vattentålig formplyfa, målad råspont eller målad osb, isolering, fuktspärr och golvtiljor i massiv 25 ×135 mm fur alt. ekparkett.

Vägg: 45×95 mm regel med isolering, fuktspärr och vindpapp. Invändig klädsel, liggande finsågad råspontad, träpanel. Utvändig klädsel, stående spontad träpanel i furu på läkt. Som tillval finns bland annat lärkträ. Andra alternativ offereras separat.

Tak: 45×170 mm regel med isolering, fuktspärr. Innertak i liggande finsågad råspontad  träpanel. Yttertak råspont underlagspapp och ytpapp. Alu-zink tak finns som tillval och offereras separat.

Isolering: Mineralull.

Vattenavrinning: Hängränna och dropplister i underhållsfri aluzink.

Fönster: Kvalitetsfönster från Traryd. Frontglasparti med 2 fasta fönster och 1 öppningsbar fönsterdörr, 1 fast stående fönster på kortsida utfört i härdat säkerhetsglas och 3-glas isolerglas med vitmålade karmar. 2 stycken öppningsbara vädringsfönster i 2-glas med mellanskikt av argongas (ej Traryd).

El: 3 downlights invändigt med dimmer. 3 downlights utvändigt med dimmer. 4 dubbla eluttag invändigt. 1 dubbelt eluttag utvändigt. Elskåp med elcentral, 16A.
 
Målning: Träpanelen målar vi en gång innan montering, därefter målar vi huset med en sista slutmålning – detta för att undvika att det uppstår trärena ytor när träet torkar.

Listfritt invändigt: Övergångar mellan tak och vägg samt golv och vägg är precisionssågade så att lister inte behövs.