E_link_model

Ett Enkelrum efter dina behov

I vinter lanserar vi E-länk. En modul som adderar en ny dimension av flexibilitet till ditt Enkelrum eller befintliga hus.

Modulen E-länk är framtagen för att du ska kunna växa tillsammans med ditt Enkelrum. Designen följer samma gedigna konstruktion och smarta funktion som alla våra Enkelrum. E-länk byggs tillsammas med ditt eller dina Enkelrum färdigt i vårt snickeri och fraktas sedan tillsammans för att lyftas på plats på din tomt.

Kombinera fler Enkelrum med varandra

Kanske behöver du ett större fritidshus, en bostad för den växande familjen eller så får du helt enkelt inte plats att förverkliga alla dina drömmar i ett Enkelrum? Med smart design och utan större ingrepp kan du lätt ta hjälp av av E-länk för att kombinera och bygga ut efter dina behov. Länka ihop ditt huvudhus med ett Enkelrum eller välj två eller flera Enkelrum till en större enhet.

Så föddes E-länk

Sedan Enkelrums födelse 2005 har vi levererat smart designade småhus runt om i hela Norden. På senare år har vi blivit kontaktade av ett flertal som önskar ett större Enkelrum. Vi bestämde oss därför för att göra det möjligt att utöka flexibiliteten i vårt koncept och med enkla medel och samma gedigna design ta fram E-länk.

nyckelfärdigt fritidshus 50 kvm

Enkelrums konceptritning för E-länk.

E_link_modul_detalj

utbyggnad_E_link

E_link_model

Planerar du utökning till sommar 2020? 

Till våren 2020 kommer E-länk att kunna levereras. Vill du vara säker på att få din E-länk tillsammans med ditt Enkelrum tills dess kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Läs mer om E-länk här!