jobb projektledare

Projektledare inom småhus och träbyggande

Jobba med oss! Vi söker nu en projektledare som vill ta sig an våra småhusprojekt.

Om Enkelrum

Enkelrum designar, projekterar och säljer nyckelfärdiga fritidshus och mindre komplementhus till den nordiska marknaden. Vi producerar husen i våra fabriker utanför Göteborg och i Dalsland med svenska råvaror. Vi är stolta över vår produkt och söker en projektledare som vill vara med och förverkliga fler småhusdrömmar tillsammans med oss.

På Enkelrum är det aldrig långt ifrån idé till förverkligande och vi letar därför efter dig som både är en lagspelare och har förmågan att ta egna initiativ och leda projekt framåt enlig tidsplan. Som projektledare hos oss ingår du i ett litet och effektivt team där alla i företaget är involverade i våra projekt. Din roll kommer vara att i samarbete med övriga, leda kunders projekt hela vägen från idéskiss till inflyttning i färdigt Enkelrum. Du kommer se till att kunderna får det hus de längtat efter, i rätt tid, och att processen upplevs glädjefylld hela vägen.

organowood plockhugget organowood fasad

Om rollen

Du kommer att arbeta inom flera av företagets funktioner på ett självgående sätt med arbetsuppgifter som bland annat innefattar att;

  • Projektleda från första kontakt med kund till färdigställt Enkelrum
  • Säkerställa att projektet genomförs enligt tidsplan, budget och Enkelrums höga kvalitetskrav
  • Kontinuerliga kontakter och uppföljningar med våra kunder och underentreprenörer
  • Samordna lokala transportörer och entreprenörer över hela Sverige
  • Sammankalla och leda uppstartsmöten, avstämningar med produktion, internbesiktningar
  • Ansvara för att rätt aktiviteter bli bokade och utförda i rätt tid genom hela projektet
  • Inta din nya roll med nyfikenhet, och med ambitionen att utvecklas ihop med vårt växande Enkelrum-team

Du som söker är strukturerad och reslutatorienterad med erfarenhet inom bygg- eller småhusbranschen. Du är en fena på att koordinera och driva projekt där många människor är inblandade och gillar att etablera goda kundrelationer. Har en god förmåga att planera din och andras tid och självständigt lösa problem där de uppstår. Vi ser gärna att du har ett intresse för arkitektur, småhus och träbyggande, och att resor till vår produktion är något du tycker känns spännande. Erfarenhet av projektledning och kunskaper inom bygg är ett krav, men viktigast av allt är att du är en positiv person som ser framåt!

Enkelrum showroom

Information och kontakt

Placering: Enkelrums kontor och showroom, centralt beläget på Rehnsgatan 3 i Vasastan, Stockholm.

Körkort: B-körkort

Befattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Skicka din ansökan till hello@enkelrum.se, innehållandes personligt brev och CV.

Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Andreas Beijer, ansvarig arkitekt på Enkelrum; andreas.beijer@enkelrum.se / 072 575 84 99