Visning av Enkelrum i sommar

Gör en utflykt i sommar och besök ett Enkelrum på någon av våra visningar i Stockholm, Båstad och på Österlen. Passa på att ställa frågor till husägarna och upplev ett (eller flera) av våra fritidshus och attefallshus i verkligheten. Läs mer om Enkelrummen, och anmäl dig till visning genom att klicka på länken under det hus du vill få chans att se mer av.

Fritidshus 72kvm Bastad
Besök ett Enkelrum under tennisveckan i Båstad. Foto från kunden.

Fritidshus E-länk i Hemmeslöv, Båstad

När: 17 juli kl. 14-16, 2 augusti, september

Upplev ett fritidshus i vinkel på sammanlagt 72 kvadrat. Två moduler fiffigt sammankopplade med en E-länk. Smart planlösning möjliggör fyra sovrum i ena modulen, och ett öppet kök och vardagsrum och fullt utrustat badrum i den andra. Huset binds samman av länken som nyttjas som hall. Utvändig panel behandlad med järnvitriol och med furulaserade fönster, invändig tak och golv i vitmålad träpanel och massivt vitvaxat furugolv. Ett Enkelrum där det ges plats för hela familjen och en och annan gäst, med bäddar för sex personer. Välplanerat!

Maila oss för att boka ditt besök, eller ring Mia för mer information

Attefallshus 20kvm Bastad
Attefallshus, bara 25 minuters bilväg från fritidshuset i Båstad. Som gjort för att se båda! Foto av Mathilda Werngren.

Attefallshus i Rammsjöstrand, Båstad

Visning: 14 juli kl. 14-16

Kika in i vår mest förfinade attefallsmodell E20 på 20 kvm. Väl nyttjade kvadrat ger såväl ett sovrum för gäster som ett fullt utrustat badrum och ett förråd för trädgårdstillbehör. Se möjligheterna med ett smart planerat attefallshus, och hur enkelt det kan vara att komplettera sommarboendet med extra sängplatser.

Huset har utvändig panel behandlad med järnvitriol och fönster med svart aluminiumprofil och detaljer. Invändig tak och golv i vitmålad stående träpanel och massivt vitvaxat furugolv. Det, av våra, attefallshus som ger det minsta fotavtrycket, och kan lyftas på plats med så lite åverkan på tomten som möjligt.

Maila oss för att boka ditt besök, eller ring Mia för mer information

Enkelrum fritidshus 70 kvm visning
Knacka på hos Åsa vars Enkelrumlänga på Österlen förtrollar de flesta. Foto av Mathilda Werngren.

Enkelrumlänga på Österlen

När: 3 augusti kl. 13-15

Vi visar vår modell Enkelrumlänga, på 64 kvadrat. Utöver öppna ytor för familj och vänner, finns två sovrum, ett inbjudande öppet kök och allrum, samt välplanerat badrum och hall. Med storslagna panoramafönster i flera riktningar som låter Österlens vackra natur vara ständigt närvarande. Enkelrumlängan består av två moduler som byggts nyckelfärdiga på vårt snickeri, transporterats på lastbil för att sedan lyftas på plats med mobilkran och länkas samman på plats på tomten.

Maila oss för att boka ditt besök, eller ring Mia för mer information

fritidshus och attefallshus visning
Två Enkelrum med sadeltak i Stockholms skärgård. i Foto av Emma Jonsson Dysell

Enkelrumlänga & Attefallshus på Djurö, Stockholm

När: 17 augusti kl. 13-16

Upplev två av våra sadeltaksmodeller, ett attefallshus S30 och Enkelrumlänga på 52 kvadrat, i härlig skärgårdsmiljö. Det stora huset är ytoptimerat för att ge plats för en familj om 4. Med ett ljust allrum sammankopplat med ett rymligt kök, stort badrum med tvättmaskin och dusch. Tre sovrum med plats för totalt en dubbel- och två enkelsängar.

Vad som är det bästa med vår Enkelrumlänga? Ljuset! De stora fönstren man ser skogen och inte minst himlen genom. Mycket nöjd med valet av träväggar och golv med. De smälter ihop fint och känns gediget. Man känner ett lugn i huset. Och att huset ligger så högt, vi ser allt 🙂

Läs mer om familjen i huset i artikeln Kompakt boende för hela familjen

Maila oss för att boka ditt besök, eller ring Therése för mer information

Fritidshus Yxlan 62 kvadrat visning
Fritidshuset på Yxlan i klassisk grå slamfärg och träfönster i furulasyr. Foto av Annie Wallström

Fritidshus på Yxlan, Norrtälje

När: Juli & augusti

Stig in i en välgenomtänkt vinkellösning på 62 kvadrat i Roslagens skärgård. Två moduler har sammanlänkats i ett v, där den ena modulen innehåller ett större och två mindre sovrum och ett fullt utrustat badrum. Andra modulen erbjuder ett rymligt kök kombinerat med allrum med öppen spis och sjöutsikt.

På framsidan av huset faller kvällssolen – där kommer altanen att binda samman ute och inne, och familjemiddagarna avnjutas under sommarkvällarna. På baksidan av huset hålls altanen mindre, för frukostar utomhus med vattnet som närmsta granne.

Maila oss för att boka ditt besök, eller ring Therése för mer information

Hur anmäler jag mig till visning?

Boka in dig på en av våra planerade visningar genom att klicka på länken under huset som intresserar dig. Våra visningsvärdar finns på plats och svarar på frågor kring processen och tanken bakom just deras Enkelrum. Inspireras av någon som har gått vägen innan dig!

Har du frågor om visningar på andra orter? Maila hello@enkelrum.se eller ring oss på +46 8 758 55 90.

För dig som är redo för ett litet hus

Oavsett om du drömmer om ett fritidshus för hela familjen, eller några extra kvadrat tillägnat någon eller något du bryr dig om. Ladda ner Enkelrums guide till ett enklare liv. Så hjälper vi dig att få huset på plats!