Jobba med oss!

Vi söker representant/ säljagent för Enkelrums produkter i Finland! 

Tjänsten innebär ett flexibelt arbete för någon som med fördel arbetar med liknande eller kompletterande produkter. Dina arbetsuppgifter består av att hjälpa kunder att realisera sina småhusdrömmar, samt att leda och stötta genom hela köpprocessen. Du arbetar som fristående agent mot provision. Jobbet är självständigt men med nära kontakt med huvudkontoret i Sverige. 

Vem trivs här?

Vi söker dig med bakgrund inom försäljning och tycker om att arbeta självständigt med kundkontakt. Du har med fördel erfarenhet av och intresse för husbygge, design och inredning. Tjänsten passar dig som drivs av entreprenörskap och vill lära dig mer om att bygga varumärken. 

Krav
– Svensk och Finsktalande
– Bosatt i Åbo eller Helsingfors

Vilka är Enkelrum?

Enkelrum arbetar med att leverera nyckelfärdiga friggebodar, attefallshus och större komplementhus för året runt bruk med en smart lösning för alla. Produkterna är unikt designade och av hög kvalité. Enkelrum är väldigt exponerade i press och media och marknadsförs och säljs i hela Norden. 

Kontakta gärna vår nuvarande representant i Finland, Heidi,  för att få veta mer!
+358 50 487 68 53 

Verkar detta intressant? Sök tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till info@enkelrum.se, märk ansökan ”Säljagent Finland”. Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten tillsätts snarast.