Låt bilen ladda batterierna vid fritidshuset

Om du har en elbil kan vår nya samarbetspartner elbilsvaruhuset.se göra livet med fritidshus lite bekvämare. De erbjuder en enkel process att köpa och installera laddboxar, och hantering av det så kallade Grön Teknik bidraget. Ett generöst miljöbidrag för den som vill leva grönare genom att låta bilen ladda batterierna hemma. Tack vare det nya samarbetet står elbilsvaruhuset.se redo att hjälpa dig som köper Enkelrum och önskar en laddbox till fritidshuset.

Naturliga samarbetspartners

På samma sätt som elbilsvaruhuset.se strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för kunderna när det kommer till köp av elbilsladdare, strävar Enkelrum efter att göra det så enkelt som möjligt för kunderna att köpa fritidshus. Det ligger dessutom i både Enkelrums och elbilsvaruhuset.se intresse att knyta samarbetspartners som kan ge mervärde till kunderna genom att underlätta i deras vardag. Därav föll sig det nya samarbetet väldigt naturligt.

‘Det var en självklarhet att samarbeta med Enkelrum på grund av deras mål att göra det så enkelt som möjligt för kunderna att köpa hus. Det går verkligen i linje med elbilsvaruhuset.se vision att underlätta för kunderna att köpa och installera laddboxar. Vi tror starkt på att arbetet mot en mer hållbar värld inte kan göras av några enstaka aktörer, utan är något som vi gör i samspel med andra likasinnade aktörer på marknaden. Där är Enkelrum verkligen en stark sådan.’

CeciliaTran operationsmanager 2

Cecilia Tran, Operations Manager på elbilsvaruhuset.se

Fokus på det man kan bäst

Samarbetet är upplagt så att Enkelrum ser till att elbilsvaruhuset.se tar direktkontakt med de kunder som önskar installera en elbilsladdare på sitt fritidshus. Duktiga rådgivare från elbilsvaruhuset.se besvarar i sin tur alla tekniska frågor som kan uppkomma vid köp av elbilsladdare, och sedan läggs beställningen direkt på företagets hemsida. Elbilsvaruhuset.se installerar slutligen laddboxen när fritidshuset har kommit på plats på tomten. Detta gör att båda parter kan fokusera på det dem kan allra bäst: Enkelrum på att designa och bygga hus och elbilsvaruhuset.se på att ge rådgivning kring och sälja elbilsladdare.

Enkelrum elbilsvaruhuset
Låt bilen ladda batterierna vid fritidshuset 1

Elbilsmarknadens snabba tillväxt

Elbilsmarknaden växer explosionsartat, och även om inte alla äger en elbil idag, är det något som många med stor sannolikhet kommer att göra inom några år, och då är det bekvämt att kunna ladda hemma. Just nu kan du som väljer att sätta upp en egen laddbox nyttja ett Grön Teknik bidrag på hela 50% på material- och installationskostnaden. Så är du kund hos oss på Enkelrum finns all anledning att göra slag i saken om du önskar en laddbox med installation till ditt fritidshus. Säg till så kopplar vi ihop er med elbilsvaruhuset.se som vägleder dig genom processen!