panyttoppning enkelrum studio

Pånyttöppning av Enkelrum Studio!

Enkelrum studio och showroom stod klart just som världen stängde ner. Som vi längtat efter att få välkomna er hit!

Enkelrum flyttade in i sitt egendesignade kontor för snart två år och en pågående pandemi sedan. Lokalen som tidigare varit ett cykel- och barnvagnsrum för 20-talsbyggnadens boenden hade då genomgått en stor förvandling med Enkelrumteamet och arkitekt Andreas Beijer i spetsen.

enkelrum studio

enkelrum kontor

Nya imponerande glaspartier sattes in, som idag får passerande att stanna till och beundra våra små husmodeller och aktuella designutställningar. De skira gardinerna går i ton med väggar och syddes upp av Textilinredarna med tyger från Svenssons. Arbetsborden, specialritade av Andreas har satts samman med svarta höj- och sänkbara underreden och bordskivor i massiva furutiljor tillverkade av Enkelrums produktion.

Enkelrum Kontor 04

Det tidigare kalla betonggolvet täcktes med vitvaxat furugolv i sann Enkelrumstil.

enkelrum kontor

En maffig industriell trappa specialtillverkad av Birstatrappan i svartlackad stål och plansteg i massiv furu installerades upp till det nya loftet med skrivbordsplatser – där alla Enkelrum-husen numera ritas. I taket har ljudabsorberande plattor av Träullit installerats, ett miljövänligt och återvinningsbart material, tillverkat av träull från svensk gran, rent vatten och cement.

Enkekrum studio showroom

Enkelrum showroom kontor

I vår studio kan du tillsammans med oss utforska och fördjupa dig i dina husplaner och -idéer. Bli inspirerad av en Enkelrummiljö där du kan se och känna på materialprover, laborera med våra husmodeller i miniatyr och förstå våra hus genom ritningar och fotografier.

Välkommen att boka tid med någon av våra duktiga arkitekter, säljare och projektledare. Och såklart – njuta av en nybryggd kaffe!

Enkelrums Kontor & Showroom på Rehnsgatan 3 i Stockholm har öppet måndagar-fredagar kl. 09.00-18.00. Boka ditt möte på hello@enkelrum.se

För mer information: Om oss

Instagram

@enkelrum

Fotograf Mathilda Werngren

@mathildaw