jobbannons arkitekt ingenjör

Arkitekt/Byggnadsingenjör med intresse för småhus!

Jobba med oss! Vi söker nu en arkitekt/ingenjör med intresse för småhus.

Om Enkelrum

Enkelrum designar, projekterar och säljer nyckelfärdiga fritidshus och mindre komplementhus till den nordiska marknaden. Vi producerar husen i våra fabriker utanför Göteborg och i Dalsland med svenska råvaror. Vi är stolta över vår produkt och söker en arkitekt eller byggnadsingenjör som vill vara med och förverkliga fler småhusdrömmar tillsammans med oss.

Vi är en liten och effektiv organisation där alla i företaget är involverade i våra projekt. Vi söker nu en arkitekt eller byggnadsingenjör med några års erfarenhet inom projektering som vill ta sig an våra spännande småhusprojekt. Hos oss kommer du upprätta lösningar utefter kunds önskemål baserat på våra förutsättningar för vår produktion. I nära samarbete med såväl kollegor, kunder, snickerier och leverantörer – på vårt kontor, digitalt och genom platsbesök.

På Enkelrum är det aldrig långt ifrån idé till förverkligande och vi letar därför efter dig som både är en lagspelare och har förmågan att ta egna initiativ och leda projekt framåt enligt given tidsplan.

organowood plockhugget organowood fasad

Om rollen

Du kommer att arbeta inom flera av företagets funktioner på ett självgående sätt med arbetsuppgifter som bland annat innefattar att; 

  • Rita småhuslösningar i Archicad till kund utefter vårt framtagna koncept med moduler
  • Utveckla befintliga underlag och mallar för att effektivisera det löpande arbetet
  • Ta fram handlingar och genomföra bygglov/-anmälan åt våra kunder enligt rutin
  • Upprätta bygghandlingar, detaljritningar, manualer och instruktioner till våra snickerier
  • Säkerställa att projektet genomförs enligt tidsplan, budget och kvalitetskrav
  • Inta din nya roll med nyfikenhet, och med ambitionen att utvecklas ihop med ett växande Enkelrum-team

Vi söker dig som har en utbildning som arkitekt eller byggnadsingenjör, och du bör ha tidigare erfarenhet av att arbeta i en handläggande roll samt i programmet Archicad. Meriterande om du har kunskaper om småhus och träbyggande. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi tror att du som kommer trivas hos oss är flexibel, självgående, social och kan ta en ledande roll där det behövs.

Enkelrum showroom

Information och kontakt

Placering: Vårt kontor och showroom i Stockholm, centralt beläget på Rehnsgatan 3 i Vasastan.

Körkort: B-körkort

Befattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Skicka din ansökan till hello@enkelrum.se, innehållandes personligt brev och CV.

Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Andreas Beijer, ansvarig arkitekt på Enkelrum; andreas.beijer@enkelrum.se / 072 575 84 99