Enkelrum lanserar ”Attefallshus” på 25 kvm

Hustillverkaren Enkelrum lanserar nu komplementbostadshuset (Attefallshus) E25. Det nya huset, helt anpassat till de nya reglerna för komplementhus*, levereras vinterbonat komplett med kök och badrum. Enkelrums nya E25 levereras med lastbil och lyfts på plats med kran. Efter installationen av vatten och avlopp är huset klart för inflyttning.

Enkelrum startade en gång med mindre färdigbyggda friggebodar, ett koncept som visat sig mycket framgångsrikt och uppskattat. Enkelrum är idag en ledande tillverkare av färdigbyggda komplementhus och friggebodar på upp till 30 kvm.

“De senaste åren har vi sett en ökad efterfrågan på större komplementhus, färdigutrustade med både med kök och badrum, säger Jörgen Axelson, VD på Enkelrum. Vår nya Attefallsmodell, E25, på 25 kvm är givetvis extra intressant då huset kan sättas upp på tomten utan bygglov om den nya bygglovsregeln träder i kraft.”

Företaget har produktionen igång på E25 Attefallshus och kan leverera huset redan inom 6 veckor. Enkelrums komplementhus kan användas för uthyrning, till tonårsbarnen, som poolhus, ateljé eller kontor. Jörgen fortsätter “Eftersom vi bygger varje hus efter beställning kan våra kunder vara med och påverka hur inredningen ska se ut, exempelvis hur innerväggar, kök och badrum ska placeras. Flexibiliteten uppskattas av våra kunder precis som den smakfulla designen och alla fina detaljer.

Ett riktigt Attefallshus

Enkelrum E25 uppfyller kraven för ett komplementhus som förväntas gälla from 2 juli, 2014. Huset har ljusinsläpp från alla väderstreck och levereras med 3-glasfönster med ramar i trä, massiva furugolv, komplett elinstallation, belysning med infällda spotlights in- och utvändigt som styrs av dimmers. “Vi har lång erfarenhet av att leverera nyckelfärdiga komplementhus och har redan levererat ett antal hus på 25 kvm, säger Jörgen Axelsson. Oavsett hur det går med de nya ”Attefallssreglerna” så räknar vi med en ökad försäljning av färdigbyggda komplementhus.” Enkelrums komplementhus och friggebodar byggs färdiga på ett snickeri i Åkersberga och levereras till kund med lastbil och lyfts på plats med kran. Som kund har man, med Enkelrums koncept, kontroll på totalkostnaden. Det blir inte några jobbiga överraskningar och man kan flytta in med en gång.

Fakta 

Mått: 3,5 m x 7,5 m, högsta yttre takhöjd 3,20 m, inre takhöjd 2,40 – 2,70 m. Komplett kök och badrum. Färdigmålat och isolerat 3-glasfönster från Traryd. Massiva furugolv. Liggande finsågad råspontpanel på väggar och tak.

Pris E25 komplett (inkl. kök och badrum): 435 000 kr inkl. moms.

Klicka här för mer information om E25 Attefallshus