Ge ditt nya Enkelrum uppmärksamheten det förtjänar!

Just nu kan du få ditt Enkelrum med unik värdrabatt och låta det stå i centrum på våra visningsdagar.

Ett Enkelrum som visningshus betyder att ditt nya hus under en period visas upp för nyfikna spekulanter, som vill se och känna på de naturnära materialen och uppleva kvaliteten av våra Enkelrum i verkligheten.

badrum kok enkelrum
Ge ditt nya Enkelrum uppmärksamheten det förtjänar! 1

Oavsett vilken storlek av Enkelrum du är på jakt efter kan du bli vår Enkelrumvärd. Vi tar fram ett unikt erbjudande till dig som har en tomt som tål att besökas. Det enda du själv behöver förutom en plats värdig ett Enkelrum, är behovet av att investera i extra kvadratmetrar som enkelt lyfts på plats i din trädgård.

‘Genom materialen upplever vi att huset blir ett med naturen. Allt från fasaden, till väggarna och taket skapar ett lugn som infinner sig så fort vi går över tröskeln. Husets vinklade form tillsammans med en stigande takhöjd skapar en känsla av att huset är större än 68 kvm’.

Upplevelsen av ett Enkelrum beskriven av Erik & Ina, ägare av första Enkelrum E68.

nyckelfärdigt attefallshus gotland
Ge ditt nya Enkelrum uppmärksamheten det förtjänar! 2

Ett Enkelrum som visningshus kan vara så litet eller stort som just du behöver. Från friggebod på 10 kvm upp till fritidshus på 34-80 kvm. Välj bland våra färdiga modeller med alla bekvämligheter på plats. Som ger dig mer utrymme till det och dem du gillar.

Kontakta oss och bli vår nya Enkelrumvärd!