material och paket

Material med inspiration från naturen

Inred ditt Enkelrum med naturliga material.

Färdiga paketlösningar gör det enkelt!

Naturen har en viktig roll i utvecklingen av våra Enkelrum. Här finner vi både inspiration och naturligt hållbara material, som hjälper oss tillverka hus som både du och kommande generationer kommer kunna njuta av.

‘I ditt Enkelrum finns naturmaterialen alltid nära. Från insidans vitmålade träpanel och massiva furugolv, till utsidans panel av finsågad gran, målad med helmatt fasadfärg från Alcro Arkitekt.’

För en underhållsfri fasad, finns möjlighet att klä ditt Enkelrum i lärkträ eller Organowood. Lärkträ som med sina sibiriska superkrafter erbjuder maximal vind- och vattentålighet. Och Organowood som genom svensk innovation, hållbart har producerats för att hålla länge utan minsta spår av farliga kemikalier.

Ditt Enkelrum förses som standard med vitmålade träfönster från svenska Traryd. Förutom den genuina känsla som naturmaterial ger, bidrar träfönsterna till goda isolervärden och att du kommer att kunna njuta av utsikten i ditt Enkelrum genom samma fönster i över 40 år. Dessutom innehåller trävirket kol vilket gör ditt träfönster till en koldioxidsänkare i atmosfären så länge det sitter i ditt Enkelrum.

material collage Enkelrum natur

badrum kok enkelrum

Inred enkelt ditt Enkelrum med våra standardpaket för kök och badrum.

Paketlösningar med inspiration från naturen

Trämaterial och naturnära färger och former genomsyrar våra färdiga paketlösningar. Vårt noga uttänka kökspaketet finns i vitt, grått eller grönt utförande med delar från Ikea, där du kan välja din favorit. Våra badrumspaket kommer med klinker från Höganäs i flertalet jordnära färger och vägg i ljus våtrumstapet. Bastupaketet innehåller bastuartiklar från svenska Exacta, med bastupanel i ljus asp. Klinkergolv av granitkeramik i olika stenutföranden från Bricmate. Det enkla i våra utföranden är ett medvetet val, för att du och ditt Enkelrum ska trivas ihop i många år framöver.

Vill du läsa mer om våra material och paket? Beställ vår digitala broschyr!

attefallshus gotland sida

enkelrum kokspaket vit

enkelrum kokspaket gron

Organowood fasad 5 ar gammal

enkelrum bastupaket bricmate

enkelrum badrumspaket gra

MER INSPIRATION

Vi gillar våra leverantörer – gör det du också!

Instagram

@organowood

@trarydfonster

@ikeasverige

@cchoganas

@exactasweden

@bricmate