Större hjärterum i två huskroppar

När kundernas idéer inte få plats i ett hus kan två kombineras efter stil och behov. Bakom varje träfasad finns en personlig historia som ligger till grund för det unika slutresultatet av varje Enkelrum.

Vi har återkopplat med två kunder vars tankar och idéer stod i skarp kontrast med varandra vilket syns i utformningen av husen – ett barnfritt paradis och ett rymligt minihus för den stora familjen. Gemensamt är två Enkelrum som ger dubbelt så mycket plats för smarta lösningar.

Fritidshus E68 i naturen
Större hjärterum i två huskroppar 1

‘Fönstren och öppenheten gör att det känns stort. Tre sovrum, vardagsrum och kök. Det var svårt att visualisera hur det skulle bli med materialval och nu är vi nöjda med dispositionen av hela huset och nyttjandet med placering på tomten’.

Erik & Ina, ägare av första Enkelrum E68, dubbla Enkelrum med plats för familjemys.

Läs om trebarnsfamiljen som breder ut sig i det L-formade huset: https://enkelrum.se/familjemys-for-fem-i-dubbla-enkelrum/

svart fritidshus Enkelrum Nest Sweden
Större hjärterum i två huskroppar 2

‘Under husbygget fick jag prata med människor och delta i möten. Det gav mig självförtroendet tillbaka, något som är viktigt för någon med PTSD. Jag trodde aldrig att det var det som skulle hjälpa. Ibland visar livet vägen och du måste bara ta steget. Det ledde mig till en bra plats’.

Björn, ägare av Enkelrum Nest, dubbla Enkelrum som gör succé på Airbnb.

Läs om det tyska paret som hyr ut sitt Y-formade hus som superhosts på Airbnb: https://enkelrum.se/fran-ptsd-till-superhost-pa-airbnb-deras-nya-liv-borjade-med-ett-litet-bo/

När du hämtat inspirationen du behöver, hör av dig till oss – så hjälper vi dig med din idé på dubbla Enkelrum!