Vi söker en kundorienterad projektledare med intresse för arkitektur

Enkelrum är ett nytänkande företag som designar, säljer, marknadsför och projekterar små kompakta minihus, till den nordiska marknaden. Vi är en liten och effektiv organisation där alla i företaget är involverade i våra projekt. Just nu söker vi en projektledare med säljintresse som vill ta sig an våra spännande kundprojekt. Som projektledare hos oss ansvarar du för hela processen från kontakt, avtal och produktion på snickeri, till leverans och efterbearbetning.

På Enkelrum är det aldrig långt ifrån idé till förverkligande och vi letar därför efter dig som både är en lagspelare och har förmågan att ta egna initiativ och se utvecklingsmöjligheter. Du har entreprenörskänsla, och en stark vilja att växa med oss.

Du kommer att arbeta inom flera av företagets funktioner på ett självgående sätt med arbetsuppgifter som bl.a. innefattar att; 

  • Identifiera och kontakta prospekts/kunder inom segmenten B2C och B2B
  • Driva kundprojekt från kontakt till leverans
  • Utveckla nya säljkanaler och affärsmöjligheter

Viktigt för tjänsten är att du är strukturerad och målinriktad, drivs av att etablera nya kundrelationer och att koordinera och leda projekt framåt.

Vi söker dig som har en utbildning inom kommunikation eller projektledning och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av sälj och kundrelationer, samt ett intresse av arkitektur. Det är viktigt att du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi tror att du som kommer trivas hos oss är flexibel, driven, social och kan ta en ledande roll där det behövs. Har lätt att skapa goda kontakter med kollegor, kunder och leverantörer.

 

Möjlighet till fast tjänst. 

 

Maila din ansökan till amanda.johansson@enkelrum.se