visningshus 30 till salu

Visningshus till salu!

UPDATE: VISNINGSHUSET ÄR NU SÅLT! Ett Attefallshus på 30 kvadrat som använts som vårt visningshus i Stockholm finns nu till salu i Åkersberga. Huset byggdes i Mars och är anpassat efter de nya reglerna på 30 kvadrat.

Precis som alla våra Enkelrum är attefallshuset nyckelfärdigt och bakom ligger ett gediget hantverk där minsta detalj har noga uttänkt estetisk- och funktionell mening. Exteriör i svenska undershållsfria Organowood och träfönster från svenska Traryd med underhållsfri Atracitgrå Aluminiumprofil.

Utformning

Enkelrummet är modernt uformat med öppen planlösning, extra stora glaspartier för maximalt ljusinsläpp. Fullt utrustad med ett modernt kök i grönt från Ikea inkl. diskmaskin, kylskåp med frysfack, diskho, glashäll med två plattor. Överskåp, underskåp, högskåp (med plats för kylskåpet samt förvaring. Ett helkaklat badrum innehållandes toalettstol, handfat med underskåp, spegel, dubbeluttag, element. Duschhörna i helglas med blandare, fuktstyrd PAX-fält Sirocco, belysning i taket och varmvattenberedare á 55L. Ett sovrum med plats för dubbelsäng och socialt vardagsrum kombinerat med köket.

Extra utrustning:  

  • Organowood på hela fasaden, underhållsfritt och likvärdig med sibirisk lärk och blir grå med tiden.
  • Aluminiumprofil fönster i Antracitgrå underhållsfritt (annars bara trä). Vit insida.  
  • Golvvärme i hela huset inkl. badrum
  • Handduktstork
  • Duschväggar i glas (annars draperi)
  • Helkaklat badrum (annars plastmatta väggar)
  • Extra spotlights i badrum (annars vanligt taklampsuttag)
  • Mellanvägg med dörr till sovrum

Pris

Husets ordinarie pris i detta utförande är 805 000 SEK och säljes nu för 595 000 SEK. Vi hjälper gärna med att boka transport och lyft. Handpenning på 25% läggs vid bokning av huset.

Intresserad? Visningshuset finns att besöka i Stockholm. För bokning av visning eller för mer information hör av dig till info@enkelrum.se eller ring oss på 08-758 55 90.

Ladda ner ritning nedan!

visningshus till salu i stockholm

attefallshus visningshus till salu

Attefallshus_30_attefallshus