Aluminiumprofil trafonster och fasad i jarnvitriol

Ett bättre Enkelrum för framtiden.

Varje Enkelrum som levereras är unikt och inspirerar oss till att ständigt utvecklas. Såhär i slutet av året tar vi tillfället i akt att utvärdera och besluta hur vi ytterligare kan förfina våra husmodeller och erbjuda dig ett ännu bättre Enkelrum 2020. Detta år har vi lagt ett extra fokus på miljö och den lokala tillverkningen som alltid varit en naturlig del i vår verksamhet. Vi har vridit och vänt på varje liten del och detalj i Enkelrummet och jobbat med att hitta ett alternativ som följer samma värden och tankar som ligger bakom våra Enkelrum: Design, Kvalité, Gediget hantverk och lokaltillverkat.

Några av våra nyheter för 2020:

Utökad produktion i Sverige

Sedan starten har den lokala och nationella tillverkningen av våra Enkelrum haft stor betydelse. Genom att bygga husen i Sverige har vi under alla år kunnat kontrollera minsta detalj in på djupet, något som resulterat i att vi gång på gång inte bara levererar ett hus, men ett gediget hantverk där minsta detalj har noga uttänkt estetisk- och funktionell mening. Nytt för 2020 är en utökad produktion i Göteborg där Enkerlum byggts sedan starten 2006.

Vägg & Golv som håller sig fint i många år!

Alla paneler är numera hyvlat gran från de svenska skogarna, som hyvlas i vårt snickeri. Alla Enkelrum tillverkas av högkvalitativa svenska trävaror. För att minimera spill och hålla en tydlig identitet används samma panel både i interiör, i tak och på exteriör. Panelen levereras, även den, från lokala hyvlerier.

För de massiva furugolvet har vi valt tillverkarare från svenska leverantörer (Moelven, Svedenträ) med svenska råvaror från Sverige av bästa kvalité. Massivt trägolv ger dig ett naturligt golv med liv och värme och våra leverantörer har lång erfarenhet och tillverkningsprocesser som är miljöcertifierade och deklarerade i flera kategorier.

Flexibilitet och personlighet

Badrum- och Kökslösningarna har setts över och optimerats. Bland annat kan du kan nu välja mellan tre olika kökslösningar framtagna av vår arkitekt och designer. Detta för att du ska enklare ska kunna göra ditt Enkelrum till ditt!

Svenska träfönster i Enkelrum specialmått

Traryds träfönster är designade för att vara enkla och eleganta, utan att spara in på säkerhet eller funktionalitet. Serien vi använder i våra Enkelrum är framtagna specifikt för våra Enkelrum för maximalt ljusinsläpp, tillverkade av senvuxen tall från södra Norrlands breddgrader. Läs mer om våra fönster och hållbarhetstänket här

Miljöcertifierad el

Eluttag, strömbrytare, dimmers osv. kommer numera från det norska företaget Elko. Produkterna följer en modern design och håller en hög kvalité och tillverkas i Norge. Läs mer om Elko och deras miljötänk här

Låt oss ta fram din offert innan första februari så har du möjlighet till att beställa nästa 2020 förfinade Enkelrum till 2019 års priser. 

Kontakta oss för din personliga offert!

attefallshus i lärkträ och hållbara material.